E-learning pakket 3

Phishing en social engineering

E-learning pakket 3

Phishing en social engineering

Leerdoelen

  • Herkennen van phishing 
  • Herkennen van social engineering

E-learning pakket 3

Phishing en social engineering

€ 35 per gebruiker

Direct bestellen

Wees phishing te slim af

Naar schatting worden er in Nederland dagelijks 50.000 phishingmails verstuurd. Dat kost bedrijven miljoenen euro’s. Ook jouw organisatie kan hiermee te maken krijgen. Dat risico kun je voorkomen, maar hoe kun je phishingmails herkennen, waar moet je op letten en waar kun je ze melden?

Awareways heeft de oplossing. Dankzij de E-learning Phishing en social engineering kun jij jouw organisatie wapenen tegen deze varianten van cyberfraude.

Bekijk de video over phishing en social engineering hierboven.

Dit pakket bevat:

Het pakket Phishing en social engineering bestaat uit drie modules. Dat zijn:

Phishing en phishing quiz

In de module phishing probeer je phishingmails van echte mails te onderscheiden. De medewerker wordt geleerd de kenmerken van phishingmails te ontdekken. Vervolgens kan in de phishingquiz getest worden of alle phishingmails worden herkend.

Social engineering

Social engineering is misschien nog wel gevaarlijker; er wordt namelijk een specifiek gerichte aanval op een persoon of afdeling gedaan door vergaarde informatie via onlineonderzoek of zelfs telefonisch contact. In de module over social engineering wordt ingegaan op deze methode van oplichting en leer je je ertegen te wapenen.

Inclusief certificaat

De Awareways E-learning modules zijn verkrijgbaar inclusief certificaat van afronding. Want natuurlijk ben je in de eerste plaats gemotiveerd om de training succesvol af te ronden om het niveau van informatiebewustzijn bij jezelf én je medewerkers te verhogen. Maar het is daarnaast wel zo prettig om te kunnen laten zien dat informatieveilig en -verantwoord werken in jouw organisatie prioriteit krijgt.

Certificaat

Inhoud pakket

  • Onderwerp: phishing en social engineering
  • Totale trainingsduur: 40 minuten
  • Online leeromgeving
  • Gebruikerssupport voor vragen over de modules

Kosten per licentie (1 gebruiker):

€ 35,-

Hoeveelheid licenties :
MENU