Overzicht
Product
E-learning Thuiswerken

In deze online module nemen we je aan de hand van praktische voorbeelden mee in werksituaties die extra aandacht verdienen om veilig te kunnen werken, ook nu je thuis aan de slag bent.

Licenties zijn gezien de bijzondere omstandigheden tot 30 juni gratis beschikbaar.*
*Tot 100 gebruikers gratis, bij meer medewerkers wordt een kleine vergoeding gevraagd voor de hosting.

Nieuwe situatie

Sinds begin maart werken we in grote getale thuis; naar verwachting zijn de komende periode zo’n 2 miljoen Nederlanders met een kantoorbaan thuis aan het werk. 

Veel bedrijven voorzien in uitstekende oplossingen om ook buiten de kantooromgeving veilig met informatie om te gaan. Maar de huidige situatie is echt uitzonderlijk. De AWAREWAYS leermodule Thuiswerken helpt je om in deze nieuwe situatie veilig te werken.

Er zijn naast de gratis licentie binnen onze leeromgeving verschillende extra opties. Heeft jouw organisatie een eigen leerplatform, of wil je meer weten over de voordelen van een eigen leerplatform, neem dan contact op.


Direct bestellen? Ga naar het aanvraagformulier.

Veilig werken

In deze online leermodule nemen we je aan de hand van praktische voorbeelden mee in alledaagse werksituaties die aandacht verdienen om veilig te kunnen werken;

  • werk je met de juiste software?;
  • zijn de laatste updates geïnstalleerd?;
  • wordt informatie veilig gedeeld?;
  • is de beveiliging op orde?;
  • zijn wachtwoorden sterk genoeg?

De module Thuiswerken helpt je om in alle onderdelen van de werkdag veilig met informatie om te gaan. 


De AWAREWAYS module Thuiswerken is tot 30 juni gratis beschikbaar voor organisaties tot 100 medewerkers. Daarboven wordt een kleine bijdrage gerekend voor hosting. Vul het aanvraagformulier in en ga aan de slag!