Webshop

De online trainingen van Awareways zijn nu ook verkrijgbaar in onze webshop. 

Zelf aan de slag

Awareways heeft effectieve E-learnings ontwikkeld die bij diverse organisaties hebben bijgedragen aan veilig werken. Steeds vaker worden wij benaderd door organisaties die op een laagdrempelige manier een start willen maken. 

Onze nieuwste online trainingen op het gebied van security en privacy, aangeboden in vier verschillende pakketten, zijn hét vertrekpunt om zelfstandig aan de slag te gaan met informatieveiligheid. Van Security Awareness tot Privacy en van Phishing en Social engineering tot de belangrijkste onderdelen van de AVG, met onze E-learnings verschijnen medewerkers van iedere organisatie beslagen ten ijs.

In de Webshop vind je een selectie van onze nieuwste online trainingen op het gebied van security en privacy, aangeboden in vier verschillende e-learning-pakketten. Dus wil je (eerst) zelf aan de slag, dan vormen deze modules rond basisonderwerpen als Security Awareness, Privacy en Phishing het ideale startpunt.

In de Awareways Webshop vind je een selectie van onze nieuwste E-learnings, toegankelijk en plug&play aangeboden in verschillende losse modules of als één compleet totaalpakket.

Ga naar awareways.com/webshop