Overzicht
Product

Collectieve simulatie

Er is een grootschalige cyberaanval aan de gang op jouw organisatie. IT werkt 'around the clock' en alleen met behulp van alle medewerkers kan je de aanval stoppen. Deze training neemt medewerkers mee in een verhaal waar je te maken krijgt met diverse cybersecurity dreigingen. En alleen als collectief kun je het verschil maken en de hackers stoppen. Ga jij de strijd aan? 

De kracht van storytelling

Jouw organisatie wordt aangevallen, Jack, een interne onderzoeker, wordt betrokken om de aanval tot op de bodem uit te zoeken. Jack neemt de deelnemer aan de hand mee en geeft onderzoeksopdrachten om zo snel mogelijk het net te sluiten en de hackers te pakken. In deze training wordt actief gebruik gemaakt van storytelling. 

De medewerker vs. de hacker

Bij alle opdrachten vecht de medewerker tegen de hacker(s). Als je jouw opdrachten succesvol afrondt, verdient de speler punten en verliest de hacker punten. Deze spelelementen dragen bij aan het motiveren van deelnemers. Naast je individuel voortgang wordt je ook gestimuleerd door de groepseffort. Die volledig inzichtelijk is. 

Oefeningen en games

De focus in deze training ligt op handelen en leren toepassen. We gaan ervanuit dat er een gezonde basis aan kennis bij de deelnemers is. We confronteren deelnemers met spreadsheets met 'fake' informatie, een vishing telefoongesprek en een passwordshooter

Neem contact op met Arthur Timmerman voor meer informatie. 

Neem contact op

Kijk ook eens naar

Praktijkvoorbeelden
Een overzicht van onze praktijkvoorbeelden.
Security Awareness Engine
De spil in jouw security awareness programma.
Nulmeting
Awareness in cijfers het kan echt.